Tagdíj:   

Egész évben egységesen 12.000Ft/fő/hó 

A testvér kedvezmény 1-2 testvér esetén évi 1 hónapot elengedünk minden gyermek után, a tagdíj 3 vagy annál több gyermek esetén évi 2 hónapot elengedünk minden gyermek után.

2 havi tartozás esetén nem lehet látogatni az edzéseket. (A mentes hónapok minden szezonban június és május -június) 

Befizetés módjai:
Készpénz: minden munkanap 8.00-16.00, minden hónap első szerdáján 10.00-18.00 között Squash Club iroda, Szalai Gyöngyinél
Utalással:

Tisza Volán SC számlájára 12067008-00241240-01700007   közlemény: a gyerek neve, korosztálya
Határidő: minden hónap 10-ig

Felszerelés:
Az egyesület az U16-os korcsoportig tudja térítés mentesen a felszereléseket biztosítani szeptembertől. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges szülői hozzájárulás. Fontos tudni, hogy az egyesület által megvásárolt felszerelésekről van szó. Lehetséges, hogy valaki használt felszerelést kap. Ha elutasítja, nem tudunk segíteni. Ha szándékos rongálást tapasztalunk, akkor az a gyermek nem kap felszerelést abban a szezonban.
Ha anyagi lehetőségeink engedik, akkor bizonyos esetekben lehetséges más felszerelés vásárlása, de ez esetben anyagi hozzájárulást kell fizetni. Ennek mértéke mindig az adott felszerelés értékéhez igazodik!
Ha valakinek a felszerelése megfelelő, nem tudunk cserélni, csupán azért, mert újat szeretne. Annak a gyermeknek, aki nem jár edzésre (igazolt hiányzás kivétel) minimum 70%-ban akkor a felszerelést az egyesület csak szülői hozzájárulással tudja biztosítani a következő szezonban.