GYERE HOKIZNI

1. Nézzetek meg egy edzést.

Gyertek el a jégpályára és nézzetek meg egy edzést élőben.

EDZÉSEK IDŐPONTJAI

Az eseménynaptárban látható, hogy mikor vannak a korosztályoknak edzéseik. Az U8-as korosztályban a 3-8 évesek tartoznak. Az U 10-esbe a 8-10 évesekét és így tovább... Célszerű az edzés előtt egy fél órával megérkezni, hogy legyen lehetőség ez edzőkkel is megismerkedni. Ha időben jöttök, akkor már rögtön ki is lehet próbálni a játékot. Ehhez biztosítunk korcsolyát és a legfontosabb felszereléseket. Egyáltalán nem szükséges korcsolya tudás! Az edzők megtanítanak mindent az alapoktól. Ráadásul a védőfelszereléseknek köszönhetően eshetnek kellhetnek a gyerekek, mégsem fog a mosoly eltűnni az arcukról.

 

 

 

2. Az első hónap ingyenes plusz...

... a legfontosabb felszereléseket is biztosítjuk. Nem kell se korcsolya, se sisak, se bot, se korong, se protektorok. Mindent biztosít a klub Nektek. 

Az első hónapban díjmentesen tesztelhitek a hokis érzést!

3. Ha letelt az egy hónap..

.. és még mindig nem tudsz betelni a jégkornggal, akkor már biztos, hogy köztünk a helyed! Kiérdemelted az első teljes felszerelésed.

TELJES FELSZERELÉS

A tagdíjak egész évben egységesen 10.000Ft/fő/hó lesz. A testvér kedvezmény 1-2 testvér esetén évi 1 hónapot elengedünk minden gyermek után, a tagdíj 3 vagy annál több gyermek esetén évi 2 hónapot elengedünk minden gyermek után. 2 havi tartozás esetén nem lehet látogatni az edzéseket. (A mentes hónapok minden szezonban június és május -június).

Befizetés módjai:
Készpénz: minden munkanap 8.00-16.00, minden hónap első szerdáján 10.00-18.00 között Squash Club iroda, Szalai Gyöngyinél
Utalással: Tisza Volán SC számlájára 12067008-00241240-01700007   közlemény: a gyerek neve, korosztálya
Határidő: minden hónap 10-ig

Felszerelés:
Az egyesület az U16-os korcsoportig tudja térítés mentesen a felszereléseket biztosítani szeptembertől. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges szülői hozzájárulás. Fontos tudni, hogy az egyesület által megvásárolt felszerelésekről van szó. Lehetséges, hogy valaki használt felszerelést kap. Ha elutasítja, nem tudunk segíteni. Ha szándékos rongálást tapasztalunk, akkor az a gyermek nem kap felszerelést abban a szezonban.
Ha anyagi lehetőségeink engedik, akkor bizonyos esetekben lehetséges más felszerelés vásárlása, de ez esetben anyagi hozzájárulást kell fizetni. Ennek mértéke mindig az adott felszerelés értékéhez igazodik!
Ha valakinek a felszerelése megfelelő, nem tudunk cserélni, csupán azért, mert újat szeretne. Annak a gyermeknek, aki nem jár edzésre (igazolt hiányzás kivétel) minimum 70%-ban akkor a felszerelést az egyesület csak szülői hozzájárulással tudja biztosítani a következő szezonban.


A tagdíj ára magában foglalja az élezést is.

 

.

4. VISZÜNK TORNÁKRA, MECCSEKRE

Ha már elértetek egy jégbiztos szintet, amit már 1-2 hónap alatt szoktak elérni, akkor lehet tornákra menni. Ott kipróbálni milyen más csapatokkal megmérkőzni. Ez havonta 1-2 délelőttöt jelent hétvégente. Hol itthon, de a legtöbbször idegenbe játszunk, ahova együtt megyünk busszal. A buszra U12-es koroszály alatt minimum egy szülőnek is biztosítunk helyet.

TORNÁKRÓL FELVÉTELEK

Ezek a tornák hozzáka legközelebb egymáshoz a hokisokat, legyen az szülő vagy gyerek. A havi tagdíjban az utazás költsége is benne van. A tornákon a kicsiknél (U8, U10) a részvétel számít. Minden gyermek kap érmet és oklevelet minden tornán. A csapatok általában 3+1 felállásban járszanak forgásban. 3 vagy 4 sor azaz 9 +1 vagy 11+1 fő nevezhet klubonként egy tornára. A tornákon mindig a hazai csapat a házigazda, így mindig van nutellás, zsíros, májkrémes kenyér sütikkel és teával amennyit csak meg bírunk enni. 

 

5. HOKIS SZÜLŐK

A jégkorong utánpótlás legnagyobb támogatói a " hokis szülők ".

Nélkülük nem menne semmi olajozottan. Köszönjük az összes aktív és támogató tagunknak a lelkes munkát. Az önkéntes szervezéseket, a sok ezer megkent kenyeret a tornákon, a családoknak a jó hangulatot a buszokon és a tornákon a sok bátorítást és szurkolást. Az öltözőben egymás segítését, amire nagy szüksége van főleg a kezdőknek és a sok jó sztorit, amit az edzések alatt a szülők mesélnek egymásnak miközben nézik a gyerek játékát. Ha az edzéseken ez sem elég akkor egy kis szülői összefogással, ahogy ezt látjuk az U8-10 -as korosztályoknál az anyukák (és hamarosan az apukák is) szinkronban fitness és erőnléti edzéseket tartanak. Csatlakozz hozzájuk Te is! Akik szeretnék kipróbálni maguk is szülőként a jégkorongozást, arra is van lehetőség, mint kezdő, mint középhaladó szinten.