Öregfiúk

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű amatőr öregfiúkcsapata egy barátságos mérkőzéssel fejezte be az utolsó jeges napon a hosszúra nyúlt 2018–2019-es szezont. Ezúttal az ellenfél a rendőrségnél, illetve a rendvédelmi szerveknél dolgozó korábbi profi, illetve amatőr jégkorongozókból áll össze. A Magyar Rendőrség Jégkorongcsapata néven jegyzett együttes a 2015-ös megalakulása óta több nemzetközi tornán képviselte hazánkat.

A mérkőzést az amatőr torna szabályai szerint játszották a csapatok: nem volt túlütés, tilos volt minden testjáték, illetve a szabálytalanságért nem kiállítás, hanem büntetőlövés járt.

A jó iramú mérkőzősen a közel azonos játékerőt képviselő csapatok fej-fej mellett haladtak a gólokkal, de jellemzően mindig a hazai csapat vezetett. A szegedi fiatal csatárok sebessége sok gondot okozott a vendégek hátvédeinek, de a rendőrökhöz átigazolt újpesti utánpótláskapus remek formában védett, és sikerült egy gólon tartania a hátrányukat.

A harmadik harmadra a magasabb osztályban játszó két csatár remek teljesítménnyel fordította meg a mérkőzést, így végül 5–7-es eredménnyel a vendégek hagyhatták el győztesként a jeget.

Goodwill Pharma Szegedi Vízmű öregfiúk–Magyar Rendőrség Jégkorongcsapata 5–7
A hazai csapat gólszerzői:
Kurucsai (2), Hajdu, Vály, Pallós.

A Goodwill Pharma Szegedi Vízmű öregfiúkcsapata, hátsó sor: Pallós Péter, Gődér Zzolt, Keresztury Imre, Kis Szabó Zoltán, Borics Attila, Szabó Tamás, Szabó András, Kurucsai Martin, Hajdu András, első sor: Gidai Gábor, Majer Tünde, Vály Gergő, Gombos Balázs, Hodován Zoltán, Csiki József, fekszik: László Donát, Bíró Szilárd.